2013-05-02

NYA TRAIL-SKOR

Mina nya trail-skor, ett par La Sportiva Anakonda från Orienteringsspecialisten, har funkat bra på dom trail-pass som jag kört. Kommer därför att springa ultra-trail med dessa på Salomon trail tour på Kullamannen. Nu måste jag bara välja vilka trail-kallingar som jag ska köra med - antingen mina Icebreaker XA 3D eller mina Smartwool Ultra Pro. Kanske bäst att ta dom som är renast.


10 kommentarer:

Pälle sa...

När det gäller kallingar spelar märke eller modell ingen roll...


...så länge man har mycket vaselin!

Om du är osäker på mängd är det bara att fråga VT!


(Vaselin-Tomas)

Krister sa...

Vart ska man ha det? Där fram eller där bak?

Pälle sa...

Frågan är väl snarare var man inte har vaselinet. Från armhålorna ner till fötterna tror jag är en minsta regel enligt VT:s instruktionsbok.

Frust fnys... sa...

Mja alltså, vi i traileliten har ju lite olika varianter. Trail-Mange, t.ex, kör alltid utan kallingar (läs mer om det på hans blogg mitttraillivutankallingar.com) medan jag själv brukar köra i enbart kallingar(läs mer på min blogg barakallingartrailarn.com). Vasselin är valfritt men man MÅSTE ha en iphone i ett fjollit hölster på armen. Hörlurar är också obligatoriskt och man ska lyssna på mesig elektronica. Annars passar man minsann inte in i den riktiga trailligan...

Hälsningar

Trailfrustarn i Team Southern trail

Krister sa...

Jo, alltså iphone på armen ska jag ju ha på Kullamannen! Nej fan - jag har ju ingen iphone. Men jag kanske kan låna dotterns ipad... Finns det nåt bra hölster så man kan springa med en ipad på armen?

Pälle sa...

Ifåne (och solglasögon och pannband och för stora hörlurar och för små tajts och neonskor har man väl bara när man springer asfalt?

Krister sa...

IPad på ärmen funkade kanon på dagens pass. Tyvärr har den bara wifi, så spotify dog när jag kom utanför garaget...

FraggelTraggel... sa...

Pälle har varit borta länge. Han vet visst ingenting om riktig TRAIL...

en iPad på armen kan fan vara nya grejen. Syns ju bättre på långt håll... Glöm inte att ladda ner de senaste TRAIL-apparna bara.

Trailtragglarn
Team Eastern Trail

Tomas sa...

Hahaha. Tailpaddan på armen e nyhetens behag. Krister fett stora armar du måste ha för att ha en ipadda på armen. Akta dig för paddarm bara ;)

Jag kör med Vasselin i alla grenar och under pung. Sen åker mina Domyos kallingar på, glider fint kan jag löova :)

Trailsluggern sa...

Det bästa med trailen är ju när man smeker stigarna i ett par Vibram five fingers på fötterna, och lite Johnny Logan i lurarna! Glöm för guds skull inte Camelbacken på trailpassen över 55 minuter.