2013-03-24

STORMÖTE I ÅGESTA

Under gårdagsförmiddagen (strax efter 10 ovallat och klart) samlades så Teamets skidåkaress Lasse, Tor och Pälle med hangaroundsen Sofia och Fredde. Jonas hade fått förhinder och de andra fegisarna vågade tydligen inte komma. Förutsättningarna för en härlig dag i spåren var helt sjukt bra med strålande solsken, någon ynklig minusgrad och nyfrästa spår på Ågestas något avkortade 6 kilometersslinga. Det var helt sjukt vad bra förutsättningar det var egentligen. Det går tamejtusan inte att få till det bättre.
Fast man är ju ett gammalt liggsår och surgubbe så visst måste man klaga! Det var åt helvete för mycket folk i spåren, bilar på parkeringen och motljus och nån sopa ramlade mitt framför mig och glidet var inget vidare. Men det allra värsta var att jävla skitfan vad fort de andra åkte. Lasse fullkomligen flög iväg med Fredrik och Tor i bakhasorna. Själv kämpade man på för kung och fosterland och liv och död men det räckte inte långt. Det hjälper tydligen inte att bära flyttkartonger och skruva hyllor?
Egentligen borde det blivit mer än 4 varv och dryga 20 km men eftersom tempot var dödligt högt var vi glada över att fortfarande stå på benen där och då. Lasse hetsade lite om ett varv till men när ingen vågade ställa upp blev det tack och goodbye vid kvart i tolvtiden. Eftermiddagen tillbringades i handbollshallen där yngsta dottern vann och spelade oavgjort mot Årsta och Skuru och så var idrottslördagen 23 mars slut. Over and out!

Nä förresten jag avslutar med att klistra in två bilder så kan vi köra den klassiska tävlingen FINN FEM FEL. Skriv i kommentarerna så lämnar jag facit om ett tag.

6 kommentarer:

Unknown sa...

Enkelt: På den andra bilden har Tor klippts bort och ersatts av Tom Cruise...

Jonas sa...

En till: Tor har bytt mössa!

Krister sa...

En till: Lasse har bakhalt på första bilden, på den andra skiter han i det och stakar som Northug!

Och på den första bilden ligger Tor och Lasse över ett år efter med Veckans Rockrunner! På den andra skiter Lasse i det, och Tor slänger fram Tom Cruise.

s-kils sa...

:-)

Pälle sa...

Tom Cruise var rätt!

Kart-Bosse sa...

Lättare än jag trodde. 5 solklara fel:
1. Snö i Stockholmstrakten i slutet av mars.
2. Rockrunners på skidor.
3. Ni har inte satt upp någon storbildsskärm så det gick att följa er när ni åkte. (Jodå, det finns storbildsskärmar för slow motion).
4. Någon har tappat en vante och ingen har tagit upp den.
5. Tyst i högtalarna. Ingen Iron Maiden.