2012-12-15

NEWS


Senaste nytt. Men bilderna är inte direkt nya, den som tittar riktigt noga kan se både Tomas och Peter samt Mats och Mange svischa förbi i starten. Bilderna är från Bamm 2007.

11 kommentarer:

Krister sa...

Vad säger ni grabbar, ska vi lägga in en offert till Lapland Resorts? Bamm 2013 arrangeras av Team Rockrunners! Och naturligtvis ska vi ha fett bra betalt!!!

Tomas A sa...

Ja kör på :D

Krister sa...

Nu ser jag mig själv i filmen också! Ligger ju bland dom första i starten, men det är kanske inte så konstigt eftersom vi slutade trea!

Krister sa...

Nu har Lapland Resorts styrt om bamm.nu också!

Unknown sa...

Ja, de var tvugna att stänga ner för det blev för mycket jobbig kritik i forumet... Men det är lugnt, det är ju snart vintersäsong och då får de annat att tänka på. Fattar inte att de gör sån business av en ynka helg i augusti... Sen vet man ju inte hur lätt det är att samarbeta med gänget i IFK Kiruna... Vi får väl se vart det bär...

Och jag vet några som skrikit mycket om att det behövs förändring i upplägget av bamm. Men det kanske inte var ökad kommersialisering av arrangemanget som önskades..:-)

mange sa...

Jag har ju tjoat en del om att BAMM borde fokusera mer på banor och mindre på runt om kring aktiviteter. Även om IFK har gjort ett jäkligt bra jobb dom senaste åren så har väl maten i tältet m.m. varit si sådär. Nu är ju risken att det blir ännu mer jippo än tidigare vilket är kanske inget vidare. Fast vi vet ju inget alls egentligen, det kanske blir hur bra som helst!

Tomas sa...

Har de inget forum/klotterplank på den nya hemsida????
Alltid kul att argumentera och gnälla lite, hur ska de annars utvekla sig????

Pälle sa...

Det är ju förfärligt att trycka på BAMM och sen hamna på en Björkliden/Riksgränsens sida med obefintlig information om loppet. Gör om gör rätt!

Jonas sa...

Vi kan väl hoppas på nya områden nudå och slippa massa ledlöpning, eller så blir det bara led nu? Och tänk om IFK Kiruna kan ha en tvådagars kring keb massivet! Positivt tänkande gubbs!

Krister sa...

Visst kan det bli hur bra som helst, frågan är bara för vem.

Och tilltaget med att styra om Bamm.nu utan någon som helst förklaring är inte ok. Hur svårt kan det vara att lägga upp en text där man berättar att på grund av det här och det här så jobbar man vidare med ditten och datten och planerar att bla bla bla. Funderar allvarligt att ta bort min gilla-markering på Facebook från Björklidens fjällby/Lapland Resorts. (Det kommer svida! För dom alltså)

Pälle sa...

Det är ju förfärligt att trycka på BAMM och sen hamna på en sida där det står "HTTP Error 404. The requested resource is not found."

Gör om gör rätt!