2011-06-16

KARTOR FRÅN LAMM

Här är kartorna från LAMM. GPS-loggade ca 5 timmar per dag, så det saknas lite track i början och slutet. Några småmissar avslöjar sig, men inga jättegrova.

Dag 1. Vi började längst ner vid vattenreservoaren. Gick upp till åsen vid 494-toppen. Sen började jag tracka.

Dag 1, del 1

Dag 1, del2: Vi följde en väg en bit längs Gleann Beag. Gick lite för långt och fick springa snett tillbaka upp för berget. Flera andra lag sneddade upp tidigare och sprang uppe på åsen. Det var förmodligen bättre. Sista biten utan track var ner till nattlägret med dubbelring på kartan.


Dag 1, del 2

Dag 2: Missade lite track första halvtimman från nattlägret. Sen följde flera kontroller med helt OK orientering. I slutet gick det lite långsamt, trots att det var nerför mot skogsområdet till vänster på kartan och målområdet strax utanför till vänster.

Dag 2


Några erfarenheter:
1) Det lönar sig att springa högre upp, inte lika blött där.
2) Unvika att skråa på branta partier, det går för långsamt.

3 kommentarer:

Tomas sa...

Fina kartklipp Tor, men du! GPS var inte tillåtet att ha med sig om man kunde läsa av kordinaterna på den ;)

Unknown sa...

Oops .. jag missade den tävlingsregeln, men jag kan också med gott samvete säga att den användes bara på ett hederligt sätt. Den låg i topplocket och loggade.

StefanC sa...

Tjena,
Tänkte springa LAMM nästa år och funderade på vilken klass som är lagom? Ni som sprungit några gånger kan säkert ge ett bra svar! Vi sprang BAMM 50 i höstas och hade lite drygt 13h.
/Stefan i Hellre än bra