2010-12-29

LAMM 2011 11th/12th JUNE


Peter och Tomas är anmälda som sagt. Jag samtalade precis med Magnus Andersson som även han ska dit med några från sitt Team Fellrunners. Vi kom överrens om att jag skulle kolla lite på resealternativ och nu är jag klar med det.

Följande och bästa alternativ är detta enligt vad jag finner idag!

Flyg dit: Norwegian, ARN(10.20) - EDI(11.40) 16 juni 2011.
Flyg hem: (SEAT24) SAS, Glasgow(15.05)- (16.30)Heathrow(18.00) -Arlanda(21.25)

Vad det gäller priser så just nu är priset för 2 personer dit 1198 riksdaler. Hemresans pris är dock lite högre och slutar på 2202 riksdaler. Detta blir exakt 1700kr/person i reseavgift.

Så vi slår väl till och bokar vetja :)

2010-12-28

Veckans Rockrunner 50

Då så! Det här är ju förstås inte bara veckans Rockrunner... Det här är THE ROCKRUNNERS! Ja Team Rockrunners utser härmed 2000-talets Rockrunner och det är förstås: Team Rockrunners... Teamet som slår världen med häpnad - även utan schyssta järnrör. Bara en sådan sak som att alla lovat att träna som fan kommande år...

Just ja, ser att det fattas något på bilden ovan:



Nu är det komplett.

2010-12-27

COFFIN

Krister hade vecka 52 och har, fast det bara är måndag, levererat men om inte LASSE (vecka 50) och PETER (vecka 44 och 51) kommer in med sina bidrag i RÖDASTE RAPPET kommer ARNOLD och stoppar in er i lådan på bilden.

VECKANS ROCKRUNNER V52

Till Veckans Rockrunner v52 utses 300!

Bakom talet hittar vi filmen 300 från 2006, där 300 spartaner och kung Leonidas (tillsammans med grekerna) strider mot perserna och kung Xerxes.

300 är dessutom det antal träningstimmar som jag hoppas samla ihop innan boken stängs för år 2010.

Är 300 bra eller dåligt? Svårt att svara på. Jag har bara sett halva filmen, vilket kanske indikerar att den inte är extremt bra, och vill man vara med i toppen av resultatlistorna är 300 timmar naturligtvis för lite. Men i mitt livspussel är jag ändå nöjd med 300. 2009 blev det 350 timmar, men då med betydligt mer cykel.

2010-12-24

ROCKKALENDERN LUCKA 24

I rockkalenderns sista lucka kommer en hälsning från motsolskungen som vi träffade på toppen av Blästerfjället. Han låter hälsa att rockrunnerkameran levererar även från bergstoppar i 24 minusgrader. Trots de dubbla solarna var det lika kallt som i Supairtältet en augustinatt i Björkliden. GOD JUL!

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA...

GOD JUL från Ockelbo


Denna gång från ett vintrigt Rönnåsenpass så vill jag önska er alla en riktigt God Jul. Kallt och mycket snö men träning är ju ett måsta för oss Rockrunners även på julafton. Nu kan man sätta sig ner och bara äta och dricka gott innan klapparna ska delas ut.

Så en rebus. "Vad är lika stort som en tredjedel???

2010-12-23

ROCKKALENDERN LUCKA 23

Eftersom dan före dopparedan är den längsta dagen hittar vi i lucka 23 den längsta sträckan. Trodde länge att den längsta sträckan var den sista sträckan dag två på BAMM 2005 men ack så fel jag hade. Den längsta sträckan är ju första sträckan dag två på BAMM 2010. Den var till och med så lång att BAMM-70 fick köra på 60:000-del!Eller? 2005 hade Pälle/Lasse 2:32:11 och Krister (i team med I Hägglund) 2:50:07 till sista kontrollen. 2010 hade Pälle och Krister 2:29:54 till första kontrollen. Hmmm, det här var mysko. Var det längre eller var vi bara tröttare 2005? Hur långt var det EGENTLIGEN? Det är trots allt ganska svårt med linjal på datorn. Tomten har med mycket packning men fick faktiskt inte med BAMM-kartorna hit upp stugan. Julpysslet 2010 får helt enkelt bli att mäta sträckorna!

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA...

2010-12-22

ROCKKALENDERN LUCKA 22

I lucka 22 återfinns klockan 22:22 den 22:a december liften Grizzly Express tillsammans med backarna Riket (till vänster) och Kodiak (till höger). I höjdmeter mäter alla tre 470 meter. Liften är 2043 meter lång och backarna således något längre. Alla tre är Sveriges nyaste och modernaste och de är så nya och moderna att de inte ens är invigda. Det betyder att vi åker i backar och liftar som egentligen inte finns.

Trots detta och trots att det varit 22 minusgrader har det åkts upp och ner och upp och ner och upp och ner och upp och ner och upp och ner och ner och... Det var nån som ifrågasatte huruvida Hedlund var på träningsläger eller inte. Då säger Hedlund bara att Hedlund minsann har åkt minst 22 gånger och därmed gjort fler höjdmeter än någon annan känd Rockrunner de här dagarna, sådeså!

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA...

PS Varje åk tar mindre än 22 minuter DS

LÖSNING REBUS

Platsen för Pälles träningsläger var tydligen en alldeles för svår nöt för det här gänget att knäcka, men det blir väl så när man har förstört sina hjärnceller med endorfiner, mjölksyra och frisk luft. Rätt svar är Björnrike! Lasse var närmast med sitt svar, och konstigt nog visste inte ens Pälle själv var han befinner sig, utan han gissade på Helsinki. Kör hårt i kylan och tänk på att det gäller att stå väl rustad när Kung Bore släpper sitt grepp!

2010-12-21

ROCKKALENDERN LUCKA 21

Idag har det varit minus 22 djävla grader i fjällen. Det är bra kallt det! Vad gör man? Kallar in Hannibal Lecter såklart!

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA...

REBUS VERSION 3

Var är Pälle på träningsläger?





-



+

3 927 meter

+

14,4 minuter


Lycka till!

2010-12-20

REBUS VERSION 2

Var är Pälle på träningsläger?







-



+






-




Lycka till!

ROCKKALENDERN LUCKA 20

Datumet är 2007-07-28 och klockan är 03:12. Lars och Pälle är INTE på krogen trots att det ser ut som att de är det. Var är dom?

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA...

2010-12-19

ROCKKALENDERN LUCKA 19

+ + E
I lucka 19 blir det REBUS! Var är Hedlund på "träningsläger"?

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA...

2010-12-18

ROCKKALENDERN LUCKA 18

I lucka numro 18 är klockan drygt 23 och man står och vallar skider... Men med en kall Newcastle, AC/DC live med Bon Scott på den gamla stereon kunde livet vara sämre...
I morgonn bitti bär det av till kylan i Björnriket...

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA...

100!

Nu är det exakt 100 lag anmälda till Bamm 2011! Kul! Alla lag verkar i och för sig inte ha betalat (Team Rockrunners XII, bl.a.), utan det verkar vara ungefär hälften. Men ändå - kul! Och jämfört med lopp som Omm och Lamm och andra stora lopp är väl 100 lag inte mycket. Men ändå - kul! Det ser ut som att IFK Kiruna får fulltecknat till Bamm 2011, och då blir det väl partytältet igen!

2010-12-17

ROCKKALENDERN LUCKA 17

I lucka 17 hittar vi för sjutton Albysjöns vatten-OL 2003. Det var varmt det var blött och det var snöfritt. Mer om det finns att läsa i reportaget som klistras in här:

ALBYSJÖNS VATTEN-OL 7 AUGUSTI 2003

Jahaja då hade man anmält sig till Tomas Albinsson utmaningen. H21L på L-100:as tävling 17/8. Har inte sprungit en meter sen Eskilstuna Weekend. Kanske borde köra några pass innan man ska springa H21L. Hmm när sprang man över 10 km sist? 10-mila, hmm

Körde faktiskt löpträning, nej förresten jogging kallas visst det tempot, själv lördag och söndag 2-3/8. På tisdagen var jag och kollade på fotboll på Värmdövallen (Hammarbys talanglag förlorade mot Värmdö IF med 1-3, vilka talanger!). Sprang hem från Hemmesta genom skogen. Tre pass på fyra dagar, vi snackar 300%-ig ökning av träningsnivån. Tänkte att nu får jag säkert förslitningsskador, eller blir övertränad, eller...

Det var då Carina på hemsidan lade ut länken till Söders träningstävling "Albysjöns patrullorientering". Jag högg direkt, tänk om man kunde lura ut Karin. Javisst hon högg också. Vi utmanar the Albinssons. Ett telefonsamtal till Viksjö, klart vi ställer upp. Hmm det är roligare om vi blir fler. Vi kopplade upp oss (har inte bredband) och hetsade lite i gästboken. 2the Hedlunds and the Albinssons utmanar alla..." Gensvaret blev att the de Boussards, the Lindskogs och the younger Albinsson med mrs Hallendal ställde upp.

På tävlingsdagen ringde Petta och berättade att the Albinssons skulle kasta in handduken då Malin sjuknat in i feber. (fast jag tror mer på Peters simfobier sen Vansbrosimningen 1998). Sen så bar det av till Playa del Alby Friluftsgård. Samlingen var satt 18:00 med gemensam start 18:30. Redan tio över kommer arrangörerna och säger att starten är vid stranden 18:20, inga Enskedetider här inte! Det blev lite genomgång av regler, håll ihop patrullerna, drunkna inte, kontrollerna består av snitslar med siffror, addera ihop siffrorna till en summa (det förtydligades att addera betyder att plussa ihop). Kartorna tejpades igen (plastfordralen alltså) och man fick absolut inte titta på kartan före startskottet.

OK starten har gått Vänder på kartan, hmm, ettan en ö 700 meter rakt över sjön, nej, det blir för långt att simma, kanske 2km runt vänster med väldigt lite simma, eller springa elljusspåret en bit för att simma 200 m, sen springa en bit, för att simma sista 75 meterna till ön. Eller varför inte högervägvalet, elljusspår, skog, simma, skog, simma, skog, simma framme på ön. Samtliga dessa vägval utnyttjades och säkert några till också. Hann tänka att detta blir nog betydligt tuffare än vad jag trott och sagt till Karin medan vi stod och valde vägval.

Till sist fastnade vi för mellanvägvalet till höger, sprang ett par hundra meter på elljusspåret och slängde oss i vattnet för 200 meters simning över till udden. De flesta körde högervägvalet fast längre runt med mer mycket mer springa. Det var skönt att ligga och plaska i vattnet och konstatera att vårat vägval var bättre. Vi klättrade upp på land klart före Patric och Nina och resten av klungan. Halvvägs innan andra simningen blev vi dock omsprungna. Sen visade det sig att det långa vägvalet runt vänster som bl.a. Martin och Malin gjorde var snabbast.

Till tvåan skulle man sen över ön ner i vattnet och simma 75 meter till nästa ö. Trean var backträning, över ön, ner på andra sidan och stämpla (addera) på en sten. Lämnade kontrollen samtidigt som the de boussards. Till fyran var det vägval igen. Antingen runt vänster (hur långt som helst såg det ut att vara) så vi körde rakt på. Det innebar klättring tillbaks över ön sen simma 75 m till en ö. Fick klättra upp i dyn genom vass och näckrosor. Väl uppe skulle man rakt över ön. Här var det inga berg men istället grönområden och ett getingbo. Ner i dyn och vassen för vadning ut i sjön och ytterligare ca 200 m simning. När vi ligger i vattnet och har ca 100 meter kvar kommer täten till kontrollen. När det är ca 30 meter kvar kommer Patric och Nina. Vänster runt var alltså bättre. Till 5:an var det simning 30 meter från ön till fastlandet, sen var det bergsbestigning 300 meter upp till toppen. Sexan var också skogskontroll rakt ner för berget till en liten sankmark. Sen var det långsträcka till sista, antingen bada över lilla viken (eller få skjuts med roddbåt, Patric och Nina borde vara diskade) eller simma långa biten 200 m tillbaks till elljusspårsudden. Vi valde kortsimning med bergsklättring och kortsimning igen. Sen var det elljusspåret tillbaks för ett sista dopp. Sista kontrollen satt på tvåan i hopptornet. Sen var det bara att kasta sig från tvåan och ta sig i mål på playan för att pusta ut.

Efter målgång blev det vägvalsdiskussioner värre än efter långa natten och skid-ol-km, (eller när man nu diskuterar vägval som värst). Ett förslag dök upp -Lägg in kartan på Runoway så kan alla rita i på nätet. Vi torkade oss och hastade iväg hem till farmor Kersti för att hämta barnen. Hade aldrig trott att plojorientering med lite badning skulle vara så tufft och ta så lång tid...

Resultat är utlovade från arrangörerna och lär komma här på nätet. Vi var så sena i mål så jag vet inte vilka som vann mixklassen. Var det Martin och Malin eller Tomas och Carina? Strax före oss var Patric och Nina med de åkte ju båt så jag vet inte riktigt... Sist kom i alla fall Peter och Malin som inte startade.

JÄTTEKUL TYCKTE PÄLLE OCH KARIN VI BLIR MED NÄSTA ÅR OCKSÅ

Såhär 7 år senare kan man konstatera att det inte blev något nästa år. Tydligen är den där Pälle bra på att lova saker. Eller så blev det inga fler tävlingar. Vem vet?

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA

2010-12-16

ROCKKALENDERN LUCKA 16

Torsdagen den 16 december är det snowstorm and shit ute så vi drömmer oss tillbaks till sommarens rain and shit.Nä på Sonisphere den 7 augusti kom det så enormt mycket regn och åska att vi hoppar tillbaks till snowstorm igen.Apropå snowstorm. Tydligen ska Ralph Peeker och Torben Ferm från det gamla rockbandet Snowstorm springa BAMM-70. Vi får hoppas att det blir "Sommarnatt" på BAMM! B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA

2010-12-15

ROCKKALENDERN LUCKA 15


I lucka 15 hittar vi ännu lite mera youtubefilm så det kommer mera kan man säga! Hammarbys fotbollslag har inte vunnit många priser 2010 men för den här filmen fick de (nåja reklambyrån i alla fall) pris för månadens reklamfilm. BAJEN NU PÅ EN ÅKER NÄRA DIG!

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA

CYKLA INNE ELLER UTE?


Cykla ute!
(Med risk för att bloggen spårar ur...)

INTE GYM ÖVERHUVUDTAGET!

Med det här klippet ökar gårdagens fråga från "Löpband eller inte löpband?" till "Gym eller inte gym?" Ja vad ska man säga? Rubriken "Nutbar on the treadmill" säger väl allt! Snömodd, minusgrader, mörker, is och halka är inte så dumt trots allt. Våga vägra gym!

LÖPBAND MED STIL


I kommentarerna i gårdagens "INTE LÖPBAND" fick vi ett bidrag med hälsning "stil och finess pojkar, stil och finess!!" från "anonyme" GR!

2010-12-14

INTE LÖPBAND

LÖPBAND ELLER INTE LÖPBAND?

Löpband eller inte löpband?
Inte löpband!

ROCKKALENDERN LUCKA 14

I lucka 14 hittar vi husgudarna THE NOMADS. Jag såg mitt första Nomadsgig 1991 och sen har det blivit några stycken genom åren. Husgudarna drog igång sin långa karriär redan 1980. Året efter kom första singeln (Psycho/Come see me) och 1983 mini-LP:n Where the wolf bane blooms. Till vänster ser vi låtlistan från årets Blidösundsspelning. Tvättäkta rockenroll fan!

Publik och band Velamsund 2007-08-26
Motsol på S/S Blidösund 2007-08-30
Trumsolo på S/S Blidösund 2007-08-30
Båtträngsel S/S Blidösund 2008-08-13
Publik S/S Blidösund 2010-08-16
Nix S/S Blidösund 2010-08-16

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA

2010-12-13

ROCKKALENDERN LUCKA 13

I Rockkalenderns lucka tretton hittar vi teamets egna luciatåg. Eftersom Lasse är lång och blond får han vara lucia. Annars är lineupen: Krister och Peter rockar loss som starboys, Tomas vimsar runt som den vilsne tomte han är. Pälle får vara tärna och körledare. Men Jonas och Tor då? Har du glömt Jonas och Tor? Nejdå, de står där i sina kycklingdräkter!

Detta något annorlunda luciatåg uppträder i en glänta i skogen. Alla har givetvis pannlampa på huvudet, sportidentpinne i handen, nattlinne som hålls fast med många varv glitter utanpå löparkläderna och klappriga icebugpjuck på fötterna. Nu stämmer kören upp i sång!

SANKTA LUCIA
Sankta Lucia, ljusklara hägring,
sprid i vår vinternatt glans av din fägring.
Drömmar med vingesus under oss sia,
tänd dina LED-ljus, Sankta Lucia.

KRISTER OCH PETER RIVER AV STAFFANSÅNGEN I KANON:

Staffan var en OL-dräng.
Vi tackom nu så gärna.
Han leta efter skärmar fem,
Allt för den ljusa stjärna.
Ingen dager synes än,
Lamporna i skogen de blänka.



PÄLLES SOLOSÅNG

Lusse Pälle, Lusse Pälle.
Elva nätter före jul.
Lusse Pälle, Lusse Pälle.
Elva nätter före jul.
Nu äro vi hitkomna så näst före jul.
Nu äro vi hitkomna så näst före jul.

TOMAS SOLOSÅNG I TÄND ETT LJUS
Tänd ett LED-ljus och låt det brinna, låt aldrig skärmen försvinna,
jag är vilse nu, men det blir bättre sen.
Tänd ett LED-ljus för att hitta hem, för den här skogen är inte mitt hem. Tänd ett ljus för skogens barn.
Åh. Tänd ett ljus för skogen barn. Tänd ett ljus för skogens barn.

KYCKLINGKÖRENS BIDRAG

Stilla natt, heliga natt!
Allt är frid, lampan blid
Skiner på skärmen i skogens vrå
Och de vakande fromma två.
BAMM-trettio till hösten är givet.
Nu är en anmälan på G.

SOM EXTRANUMMER LÄSER LASSE EN STÄMNINGSFULL LUCIADIKT

Vinden susar i advent
och vår halogen blir tänt.
Löpare som har det svårt i världen,
Gud bevare dem på färden.

Mörkret tätnar i advent
och vårt ljus ej förblir tänt.
Gud bevare de som gråter.
Låt dem le och hitta åter.

Kölden biter i advent
vårt reservljus nu är tänt.
Gud bevare alla frusna,
ge dem värme, låt det ljusna

Julen nalkas i advent,
vårt nya ultraljus blir tänt.
På kontrollen vi tänker,
och de fyra dioderna blänker.

I avslutningsnumret tar hela kören i från tårna B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA samtidigt som de i tvättäkta-H-16-tempo kutar ut i den djupa skogen!

2010-12-12

ROCKKALENDERN LUCKA 12

Lapporten 2005
Lapporten 2006
Lapporten 2008
Lapporten 2009
Lapporten 2010

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA!

En Ny ULTRA

Ja för er som är sugna kan ju det här bli riktigt kul, jag kommer ha denna tävling ett eventuellt race 2011. Har med att göra om jag hinner repa mig efter LAMM.

2010-12-11

ROCKKALENDERN LUCKA 11

K2, Mount Everest, Keb, Mount Blanc, Matterhorn släng er i vägen. Tacka vettja Kårsatjåkkas nordsida! B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA!

VRR v.48


Plask och Lek

När man inte själv är så träningssugen och även har lågsäsong just nu så passar man på. Att låta barnen träna på att bli orädda i vattnets grepp. Hur läskigt är det inte att försöka doppa hela huvudet under ytan första gången. Precis lika läskigt som att springa BAMM första gången. Frågan är den samma "vågar jag".

Men som allt annat går även detta att övervinna, har man tagit första steget så finns det inga begränsningar på hur långt man kan nå.

2010-12-10

Veckans Rockrunner V49



Säsongen är slut, länge leve försäsongen. Nu börjar försäsongen, det är nu grunden skall läggas, hårdheten, plattformen att stå på när formen skall toppas senare i vår/sommar. Så "grappar" dags att ge sig ut lite oftare oavsett väderlek, klockan tickar och det blir f... så lättare senare.

När jag ändå är igång så kan man ju försöka hetsa sina temamates lite inför 2011 och vad som man kan förvänta sig utav dem.

Tomas = Det är dags nu, det var länge sedan!
Peter = Stabil om han får komma iväg för familjen :)
Pälle = Skippar du båtsemestern blir det ett guldår, annars får du sikta in dig på att bli årest coach igen!

Krister = Stabil, en trygg motor som inte hackar, ta med linan till BAMM med risk att få dra.
Tor = Blir nog en massa cykel här och det kommer att gå lysande, rätt mätt efter guldet på BAMM.

Lasse = Tillbaka på riktigt, formkurva ständigt uppåt, få ta´t lite lungt med festandet bara, annars kanonår.

Jonas = Under 3h på maran, topp 3 BAMM-70.

Veckans Rockrunner V.49 är försäsongen!

Veckans Rockrunner V.42

Vintern har oss i ett fast grepp och vad kan vara bättre efter en skidrunda eller ett snöpulspass än en varm härlig bastu. Veckans rockrunner v.42 (väldigt sen, jag vet!) är självklart saunan.

ROCKKALENDERN LUCKA 10

Om det var liknelser från Paradis till Paradis igår blir det liknelser från topp till topp i lucka tio. Nu kör vi - "TILL TOPS BESTEFAR"
Haugfjellets topp 2006

2006 Sprang Team STARCUS med startnummer 17, Team Trimtex med nr 18 och Team Sist men inte minst med nr 11. Det var alltså fem blivande Rockrunners på plats på Haugfjellets topp. På bilden ser vi en linedansande Pälle, en höjdkalibrerande Peter, en stretchande Lars och en drickande Tomas. Dessa fyra herrar låg i täten vid sjunde kontrollen dag ett. En titt i resultatlistan säger att Team STARCUS stämplade först på 4:02:37. Trimtex var tvåa fem sekunder efter och 45:15 bakom kom Krister i team med Anders Bjerg.
Haugfjellets topp på kartan

En titt på kartan (från 2010) säger att toppen är 824 meter hög. Säger och säger, det säger den inte alls! Kartan (från 2010) är ju helt utan text. Det var kartan från 2006 som sa att toppen var 824 meter hög men var den det 2006 så var den det 2010 och det är den säkert nästa gång vi ska dit. Om allt stämmer borde det bli 2014...
Haugfjellets topp 2010

Nu hoppar vi fram fyra år i tiden. 2010 Sprang Team Rockrunners X med startnummer 701. Det innebär att endast en nolla skiljer lag 17 mot 701. Dessvärre slutar liknelserna där eftersom detta var de enda Rockrunners som fick äran att besöka toppen 2010. Tomas och Lars var hemma, Peter sprang med Ingela i 50-klassen och de två andra (som inte var med på bild) vann 50-klassen (Team Chicken alltså och de var INTE på toppen). På bilden ser vi en sliten Pälle och en barätande Krister. Dessa två herrar låg INTE i täten (jag sa ju att liknelserna var slut) vid sjunde kontrollen (nä förresten liknelserna var inte helt slut, det var ju sjuan) dag ett (även dag ett är en liknelse, ju). En titt i resultatlistan säger att Team X stämplade på 16:e plats med 5:00:30. Var 57:53 efter täten 2006 men hela 1:43:52 efter täten 2010 jag sa ju att liknelserna var slut! B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA!

2010-12-09

ROCKKALENDERN LUCKA 9


A DAY IN PARADISE
ANOTHER DAY IN PARADISE

Det finns visst en TUNNHÅRIG / HALVTJOCK / TRUMMIS (om ni ska klicka på någon av de tre länkarna klicka på den sista), (Meg White är både snyggare och bättre på trummor än den tunnhårige halvtjockisen) som för ett helt gäng med år sen sjöng ANOTHER DAY IN PARADISE (vägrar klistra in låten).

Den 7 november 2010 var vi ännu en dag i Paradiset. Det gick inte så bra, landade bland annat ute på vägen (nästan). Bättre gick det på Rogainingen den 14 november 2009, i alla fall i Paradiset. Några timmar senare kom nämligen BOMMARNA I BERMUDATRIANGELN och vurpan på asfaltskanten och allt slutade med:

B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-B-L-O-S-S-A-GLÖGGEN HETER BLOSSA!