2010-10-10

VECKANS ROCKRUNNER V40 - V40

Söndag 23:08 nu trodde säkert många att Herr Hedlund skulle glömma veckans Rockrunner. Då säger Herr Hedlund såhär:

NO WAY JOSÈ(S)! Inte har man blivit senil - ännu...

Veckans Rockrunner V40 blir V40.

Nu tänker säkert många att Herr Hedlund har fått nippran. Hur fan kan han sitta och utse en vanlig, simpel, grå, dimmig, regnig och mörk höstvecka till veckans Rockrunner? Veckans Rockrunner ska ju för bövelen vara något stort härligt och extraordinärt!

Då säger Hedlund såhär:

Måndag - tisdag- onsdag LONDON! Smaka på ordet - LONDON - det luktar whisky, shopping av trailskor för 33£, Picadilly Cirkus (på riktigt ingen jäkla Pernilla Wahlgren-låt på stereon), Trafalgar Square, Queen och ABBA-musikal, Buckingham Palace, löpning till Downing Street no 10, Harrod's, London by night, massor av pints, drinkar (Badkarsstora Strawberry Daquiri tex, se bilden) och för mycket god mat. (dessutom smygstartade ju vecka 40 redan på fredag-lördag-söndag med London Eye, Towern, löpning i Hyde park och ännu fler pints och god mat)

Torsdag - intensivjobb i tolv timmar (ok torsdag kan vi hoppa över)

Fredag - jobb i 7 timmar (ok halva fredagen kan vi hoppa över) men sen, båtupptagning (ok fan det hoppar vi över med) men SEN, 40-årsöverraskningsfest, fest är kul, överraskningsfest som blev 100% överraskning var superkul, det var till och med kul trots att jag var chaufför...

Lördag - 25-manna, dängde av andrasträckan på mitt 32:a raka 25-manna. Kul fan!

Söndag - RIB-båttur från Nybroviken till Svartlögafjärden för att kolla på sälar, sen till Finnhamn och fika innan det bar av tillbaks till stan för fika med farfar och förstudieshopping av ny bil.

Nog fan är vecka FÖRTI en mycket värdig veckans Rockrunner!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Det var inte nån som inte trodde Mr Blog skulle missa veckans rockrunner ..

Pälle sa...

Var ni inte ens lite rädda? Jag väntade ju fan till elvatiden med flit ju...

Unknown sa...

Nu skrev jag ett inte för mycket, men andemeningen gick hem ändå

Älgen skiter i skogen
Tomten har skägg
Pälle missar aldrig en blogg