2010-06-11

LOVE 2010

Var inne i stan igår och kände direkt att det är grymt skönt att man ska springa JÄTTELÅNGT (fan 68 km är långt fan) samtidigt som det där jämrans bröllopet. Det ska bli så skönt att slippa skiten!

Men det finns inget ont som har nåt gott med sig, nej det onda för gott med sig, nej det finns inget ont som inte har gott med sig, i sig, på sig, hur går ordspråket egentligen? Det onda är såklart att hela stan svämmas över av LOVE.
Det goda var i alla fall att HAMMERFALL ställde sig på Skeppsbron i sina klassiska Priest-poser och drog av en knippe svulstiga ackord. Joakim Cans fick publiken att försöka väcka kungen men han var visst inte hemma. Ingen höjdarkonsert kanske men vi fick valuta för pengarna eftersom det var GRATIS!
Under ett lite för långt gitarrsolo stod jag och funderade över vem den där LOVE är. Just då började det blixtra, ryka och explodera.
L:et hade slocknat, jag fick en uppenbarelse, fram trädde OVE 2010.

Vem är OVE? Lillebror (nä han är född 73), Ove Kindvall (nä han la av 77), Ove Fundin (nä inte spiddway), Jan-Ove Waldner (nä han är J-O), Ove Thörnqvist (nä dubbel-W). Ove Sundberg, det snåle aset från Solsidan, ja hela LOVE-skiten är en komplott!

1 kommentar:

Tomas sa...

Hahahahaha, fan vi har ju flera OWE i vårt team. De utnyttjar ju dig pälle till att skriva deras VRR :)