2009-08-06

VECKANS ROCKRUNNER V27

Lars har, som vanligt, återigen, ännu en gång, på nytt, fastnat med tummen i röven. Trots att han inte kunnat träna properly har han inte haft tid, ork, kraft, motivation att utse VRV27 men det kom ett mail. Han har bestämt att VRV27 blir INGENTING. I och med det har han alltså inte hoppat över att utse NÅGONTING utan han har utsett INGENTING. Det är andra gången detta händer så vi klipper in texten till Veckans STARCUS V46-2007 där INGENTING utsågs första gången:

Ingen skog, ingen skärm, ingen snö, ingen sol, INGENTING!

Inför Rogainingen 2005 utsågs KÖTTFÄRSSÅS A’LA STARCUS som uppladdningsmiddag och det blev omedelbart succé. Vi åt och åt och åt och åt och åt och samlade så mycket energi att det räckte till en andraplats!

Till 2006 års tävling blev det såklart en repris och maträtten som tog hem spelet den gången var FLYING STARCUS. Visserligen var det bara en av oss som åt och åt och åt och åt och sprang men han åt och åt och åt och åt och åt och sprang så det räckte för två och den gången räckte det till en seger!

Vad hände i år?

Ingenting, ja ni läste rätt INGENTING! En vanlig hederlig fredagsmiddag räcker inte på långa vägar för att bli ett STARCUS-recept. Stekt lövbiff kan och kommer aldrig aldrig aldrig bli veckans STARCUS. Inte ens fast det var lyxig senap emellan? Nej så är det bara! Nu ska papa berätta en sak för dig så sätt dig ner och lyssna noga! - Men…- Lyssna på mig- Men du åt ju med foten tejpad!- Lyssna på mig sa jag.- Men all sås då?- Nix no can do!- Men ni höll ju på och SMS:ade ju!- Räcker inte!- Men potatis i ugn är ju svulstigt!- Potatis pffft…- Men vin, det var vin i såsen!- GE UPP, LÄGG NER, SLUTA TJATA, KÄFTEN, HÅLL TYST!

Fatta att det inte räcker, det är inte ens nära. Till veckans STARCUS V46 utses INGENTING, ett stort svart hål som är helt tomt och nu är vi hungriga! Både bildligt och bokstavligt talat, både på revansch och varför inte en hamburgare? Nej det får räcka med en nattmacka!


Detta skrevs efter någon form av telefonsamtal eller obskyrt mail. Det var som vanligt, återigen, ännu en gång, på nytt, Hedlund som inte hade tummen i röven och skrev texten, surfade upp den på nytt, och lade in dagens rubrik, ingress och eftertext. ROCK ON!

PS Lars har lovat att utse något riktigt snuskigt och skitigt och hårt rockande V32, den här veckan alltså. Det kommer väl nån text framåt jul eller så... Får se vem som skriver... DS

Inga kommentarer: