2009-06-24

LAMM-EPILOGEN

Efter den tre kilometer långa men platta (!) målspurten på stig/väg var det underbart skönt att stämpla ut och lägga sig i gräset. Vi hittade Tomas och Peter som klivit av banan halvvägs då Tomas känt sig krasslig. Sen hejade vi i mål Emil och Fredrik som vi nyss sprungit om och strax därefter kom ytterligare ett svensklag i B-klassen och då var hela svensk-klanen samlade. Alla åt och njöt av den väldigt goda (?) vegetariska (?) grytan (vi var hungriga!) som arrangörerna bjöd på. En stor kopp kaffe med mycket socker slank ner och man började bli människa igen.
Det fanns inga duschar så efter en stunds vilande i solen drog vi oss bort mot en å för tvagning och jägardusch (mycket deo för att inte dofta sönder bilen).
Sjätteplatsen innebar visst pris men två timmars väntande lockande inte men svenskarna i B-klassen skulle stanna. Det slutade med att de fick frakta två stora ryggsäckar på flyget hem till svedala.

Rockrunnersarna klämde in sig i Mercedesen för den 4 timmar långa trippen till Glasgow. Efter någon kall pilsner i bilen gick ögonen i kors på de flesta och någon somnade säkert. Peter styrde dock på vänster sida hela vägen och inte allt för sent svängde vi in på AVIS. Målet var en snabb dusch och party party men efter en stunds hängande kroknade alla betänkligt. Hängiga Tomas gick och lade sig utan middag och vi andra protesterade inte ens. Den tänkta partykvällen i Skottlands största stad blev fish-and-chips i hotellrestaurangen och TV på hotellrummet.
Bortsett från 3 olika flygresor hem var en synnerligen trevlig helg tillända!

1 kommentar:

Tomas sa...

Mycket trevligt indeed, även om man var med så är läsningen en skön påminnare. Grattis till Påälle o Jonas som fixade en fin 6:e plats bland en massa brittiska superbergslöpare.