2009-04-01

NY UTRUSTNING

Den enda i teamet som vågar sig på nya saker verkar vara jag. Först rörde jag om i grytan genom att springa med stavar på BAMM och nu kommer nästa bomb. På lördag springer jag Ursviks Ultra i mina nya Vibram Five Fingers KSO. Givetvis är färgen svart!

9 kommentarer:

Rocker sa...

Lycka till!

Och dom där sockiplasten blir säkert sköna på väg ner för Njulla också! Har du förresten kollat om det är ok att checka in stavarna på Norwegians flight?

Pälle sa...

Stavarna ska inte med i år men om testet med skorna faller väl ut så checkar jag in dom på flajten. Hoppas det regnar i Björkan för de har tydligen djävligt bra grepp på halt berg!

Unknown sa...

...och dagens datum är?

Tomas sa...

Hahaha, bra försök pälle :)

Kan dock säga att det var en kille som sprang i sådana tofflor på TEC i Täby. Han körde korta klassen 25 miles och kom faktiskt i mål, fast då var det tämöigen platt och lättsprunget underlag.

Kart-Bosse sa...

Blir det spårsnö så blir det lätt att se vilket vägval Pälle tagit.

Jonas sa...

Dessa måste vara perfekta i tävlingen " Ö till Ö"

Pälle sa...

MOHAHAHAHAHA jag tyckte jag var jätterolig!

Men den där killen på TEC som Tomas skrev om måste vara ännu roligare!

Kan inte tänka mig att de funkar någonstans faktiskt men jag är ju en bakåtsträvande gubbe så jag har säkert inte fel!

Mattias Allared sa...

Jag springer i Vibram Five Fingers Sprint och de är grymma, på alla underlag faktiskt. De skönaste skorna jag äger, men har aldrig sprungit över 110 minuter med dem. KSO har ett skydd över som gör dem lite mer anpassade för löpning där smågrus etc kan komma in i skon, våga prova på riktigt, du lär inte bli besviken.

Pälle sa...

Tjena Mattias jag har hört flera säga som dig men jag är ändå skeptisk. Kalla mig gärna bakåtsrävare för det är jag!

Skulle väl inte gå så långt att säga att Kompassrosen, Nokia Sisu eller Adidas Cross Country är världens bästa dojer genom historien men nog tusan knäcker de KSO i terräng. Å andra sidan är väl inte någon av femfingerskorna tänkta att användas i terräng men ändå. Skulle jag vilja våga prova skulle jag inte erkänna det, tror jag, om jag nu skulle våga vilja, vilket är rent hypotetiskt...