2009-04-24

LAXÅ HERE WE ARE

En stor bilolycka på E4 fick de två Rockrunnersarna att välja Huddingevägen. Vägvalet var inte direkt bättre. Det var bilar och åter bilar så långt ögat kunde nå. Vid Lännersta stod det helt stilla när en motorcykel kommer kryssande mellan filerna. En galen gubbe i en Volvo fick spelet och körde på mc-killen. Det gick väl bra för mc-killen, han välte och hojen blev repig. Hade gubben spelet innan så var det ingenting mot vad mc-killen fick! Det såg ett tag ut som att gubben skulle stryka med!

När det en stund senare stod ännu mer still borta vid Tullinge uppfann vi en ny väg till Laxå. Det gick fint att åka via Riksten-Tungelsta-Pålamalm-Vårsta. Till slut kom vi ut på E4 vid Södertälje och sen rullade det på bra. Resten av resan till Laxå tog lika lång tid som den första biten.

När vi äntligen kunde checka in på Herrgårdshotellet upptäckte vi att det inte är direkt fullt. Dagens gäster är två Rockrunners och en kille och en tjej som även dom ska springa. Våra nyfunna löparvänner berättade att startlistan utökats till runt 80 startande. Det är klart mer än vad som fanns i startlistan på internet men det lär ändå inte bli lika trångt och hetsigt som på Huddingevägen.

Inga kommentarer: