2008-12-10

Träningsdag med Team Rockrunners

Jaha då så, då var rapporten klar då =)

Dagen började med att jag plockade upp Jonas och Lars på vägen mot Alby där vårt första gemensamma pass skulle framföras. Alla som var på del träning 1 får 100 poäng och följande gemensamma träningar ger endast 5 poäng.

Så ställningen är just nu 100p till Lars, Tomas, Jonas och Peter. Pälle står på noll då han inte kunde dyka upp, men han är snart ikapp ;)


Vi började med att byta om inför träningspasset.


Vi gav oss sedan iväg på det långa passet med stora leenden på läpparna, Vi var till en början i sällskap med 3st andra från Söder sol. Men de vek av efter ca. 1tim.


Peter tog tidigt täten och visade oss vägen mot den djupa skogen söder om Tyresö ned mot Haningen. Första delmålet var att passera det legendariska partytillhållet Höjden.


Efter halva loppet var det dags för gruppbild och vi tog det i samband med att vi passerade det ökända brandområdet som finns i Tyresabyskogen, ett område på ca.3KvKm.




Som ni kan se på bilderna så är återväxten ganska seg ;)


I utkanten av brandområdet så tog vi en pause för att ta lite vätska och mat i form av gel och bars från PowerBar.


Väl tillbaks i mål så tog vi en lång dusch och bastu. Personligen så var jag toktrött efter passet och så in i norden hungrig, några bars gick lätt ner innan vi gav oss iväg till Alby friluftsgård för att inta god mat.


Avslutningen med mat var kanon, en supergod fiskgryta med aoili och bröd till var liksom pricken över i(t).
Tack Peter för ett kanonpass, blir svårt att svara upp mot det när vi andra ska arrangera nu de kommande tillfällerna.

2 kommentarer:

Pälle sa...

Ser ut som att det var en härlig resa. Det var väl själva FAAAAAN att jag missade att vara med.

Men hallå vaddå 100 poäng och sen 5 poäng för nästa träning? I så fall fick jag 200 poäng på skinkloppet :-D

Fina bilder också. Det stod något om leenden men jag tycker nog de flesta ser rätt ansträngda ut. Apropå bilder! Den döda Nikonkameran är nu utbytt mot en Olympus C-25. Den var liten och billig så den blir nog en bra löparkompis framöver.

Unknown sa...

Pälle: För aktiviteter som inte är sanktionerade av Teamet får man tyvärr 5 minuspoäng...

Passar då på att meddela (som ju de flesta i teamet redan vet eftersom det planerades på vår gemensamma planeringsträff) att nästa långpass utgår från Hammarbyhöjden söndagen den 25januari.

Välkomna då fan!