2008-11-02

HERBSTTRETEN

Dagens Höstlunk på 15.110 meter fågelvägen och 20.420 meter löpvägen var just en lunk. Team Rockrunners 3, 4, 5 (eller vad vi nu hette?) med Jonas (den rätt gröne orienteraren, SUM-sjuan) och Pälle (den rätt svarte orienteraren, natt-KM-vinnaren), bakom kartorna startade mitt i en diskussion om startproceduren så vi lyckades missa ettan. Det blev snett höger men efter inläsning vid storkärret gick det bättre. Vi fortsatte i snackfart men efter några kilometer ökade speeden här och där. Vid kontrollerna tog vi det däremot lugnt och snackade genom nästa sträcka. Mellan skärmarna sprang vi sen och skrek stigen, bäcken, höjden, blåkärret, gulkärret, stora stenen osv. Det var nog en del därute i skogen som undrade vad vi höll på med.

Kartan var 1:10.000 och fick inte plats i scannern så ikväll fick den gamla rockkameran rycka ut. Klickar ni på bilden ser ni att resultatet blev lite sisådär (ungefär som vårt lopp), (mindre och större bommar på ettan, sexan, nian, elvan och sexton), (jag vill ju inte lära ut all OL-kunskap så där på en gång), (då kan han ju tro att det är lätt med orientering). Däremot hade vi djäkligt skoj i skogen och det blev ett härligt lågintensivt söndagspass inför Stockholm Rogaining.

Nu ikväll har Team Rockrunners I blivit Team Rockrunners VI då vi beslutat att ställa upp med ett tremannalag (Pälle, Lars och Jonas) på Rogainingen. Team II fortsätter att vara team II om nu inte någon blir sjuk. Då bildar vi team VII som består av?

2 kommentarer:

Anonym sa...

skönt med ett trevlighetspass även när man tävlar.

Önska jag kunde va med.

Anonym sa...

Tackar magister Hedlund för lektionen!