2008-11-03

GAMLA KLÄDER

Alla som kan sin Sällskapsresa vet att Sivan går på date med Pizzaracern José. De hamnar på äkta spansk restaurang med racerns morsa som förkläde och där äts den spanska nationalrätten "gamla kläder". José säger att det påminner om pyttipanna och att man behöver mycket peppar. Sivan river då upp ett pepparkar ur handväskan eftersom Majsan sa att hon skulle ha det som försvar då spanjorer kan bli väldigt närgångna. Ett klassisk filmklipp som kan ses hur många gånger som helst.

Gamla RHALRB-reportage kan såklart aldrig bli klassiska filmscener men de kan i alla fall jämföras med gamla kläder och vara minst lika nostalgiska. Varför inte börja med reportaget från Litepac Powerbar Rogaine 2003?
Tittar man på bilderna ser man att RHALRB sprang i gamla kläder. Den som orkar läsa hela vägen ser att Team Silva Multisport 1 med Peter Juthberg kom tvåa med 1760 poäng. Det kanske betyder att han och Tomas är favoriter? Nä vänta lite! Tomas och jag vann ju 2006. Är vi favoriter? Nä det går ju inte, vi springer ju inte i samma lag? Lars och jag kom tvåa 2005. Är vi favoriter? Nä vi är ju med i lag VI och ett sjättelag kan ju inte vara favoriter. I så fall måste lag I vara djävligt bra. Nähä har vi inget lag I. Vet jag nånting egentligen? Jo en sak vet jag. Det är 12 dagar kvar!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mm, kläder ja?
Hur ska vi se ut om 2000 år ;)

Pälle sa...

Nylontröja och nylonbyxor lätt!