2008-10-18

7 dagar till OMM



Nästa fredag åker jag å Peter till England för att deltaga på OMM, världens största mountain marathon.

Vi ska springa i klassen A som är som 70-klassen på Bamm. Vi valde den klassen för att vi båda haft förkylningar flera gånger under året annars hade målet varit att köra Elit klassen som är typ en 95-klass på Bamm om det skulle finnas.

Vi reser med Ryanair till Liverpol och där så hyr vi bil för att sen åka till ett hotel i Kendal där vi övernattar. Tidigt på morgonen ca 05.00 så måste vi gå upp igen för att äta frukost och åka sista biten till tävlingscentret i Lake distrikt. 08.50 startar vi.

Innan start måste vi inhandla en gasbehållare, parkera bilen, registrera oss och sen ta oss till starten som är en promenad på 45min enligt arrangör.

Eftersom både Peter och jag kört OMM för fast då hette den KIMM så vet vi vad det hela går ut på och det blir ett skit kul lopp att springa trotts den stressiga ditresan.

När vi kommer i mål på söndag så lär vi inte ens hinna med prisutdelningen om vi skulle vara på pallen, utan det blir att ducha å åka direkt mot flyplattsen för att hinna med planet som går 18.40.

Vi beräknar att vara hemma i våra sängar igen mellan 22.00 och 23.00.

Nu kör vi på som bara fan å har KUL =)

5 kommentarer:

Pälle sa...

Det känns lite som att resa och boende är klart värre än själva loppet. Det känns f-n tom som att 20 tim tågresa till Björkan är rena rama semestertrippen jämfört med en tripp till grejt brittän.

Anonym sa...

Lycka till då grabbar :)

Anonym sa...

mm, tufft blit det med schemat =)

Men tack ändå Linda =)

Anonym sa...

Tomas, kolla in väderprognoserna för Borrowdale. Det kommer regna och blåsa hela helgen. Alltså precis som det ska göra på OMM.
Kör hårt så syns vi i nattlägret!
/Mange A.

Anonym sa...

Ja, tur att man har packat rengstället =)
Extra varm mössa med också.